Ilma uudised

Teksapüksid - mugav ja esinduslik kontoririietus!
28.04.2015
Kontoritöötajate jaoks on kõige olulisem, et riided oleksid mugavad ja istuksid seljas hästi ning oleks samal ajal ka piisavalt viisakad, et kliente või külalisi vastu võtta. Kui just teisiti ette pole nähtud, siis ei pea alati kandma rangeid pintsakuid, põlvini ulatuvat seelikut ja sukapükse. Igati esindusliku välimuse saab ka, kui jalga tõmmata mugav paar teksaseid.

Toimus Pärnu oodatuim üritus Ostupromenaad!
14.04.2015
10.-12. aprilli toimus Pärnus Kaubamajakas suur Ostupromenaad, mis pakkus lisaks parimatele pakkumistele ka mitmekülgset meelelahutusprogrammi.

See pole olnud kunagi nii lihtne – lihtsad nipid, kuidas väikese vaevaga saab koduõuest tegevusrohke mängumaa
14.04.2015
Ilmad lähevad aina soojemaks ja lastega on võimalik õues juba palju rohkem aega veeta. Mida aga teha? Liivakastis veel kõige mõnusam mängida ei ole, jalutamine tüütab pikapeale ära, sest õitsvaid lilli, rohelist muru ning väikeseid konni või putukaid, keda taga ajada, ei ole. Küll võib ehitada oma tagahoovi suure mängumaa, kus jätkub tegevusi suurtele ja väikestele nii kevadel, sügisel kui ka suvel.

Kas Sina oled moodne aiapidaja?
19.03.2015
Õues on tunda juba kevadet – lumikellukesed tärkavad, päike paitab põski ja linnud laulavad okstel. Põlluharijad ootavad juba külviaega ja rohenäppudel sõrmed sügelevad, kuid kevadtöid saab alustada ka linnakodus. Kui sel aastal soovid ise maitsetaimi kasvatada või saada mõnusat koduaia tomatit, siis nüüd on õige aeg vajalikud vahendid kokku otsida.


Gallup

Lumi teeb rõõmu?