Grillribid Ameerika moodi
Söed hõõguvad ja šašlõkid särisevad Eestimaa igas nurgas! Kes tahab aga klassikalises marinaadis liha põnevama maitse vastu vahetada, siis meie soovitame: grillribid Ameerikapärases tumedas suitsumekiga marinaadis.
Hiljaaegu avastasime poelettidelt Nõo Lihavürsti uued huvitekitavad searibid – Spare ribs hickory kastmes. Ajasime grilli kuumaks ja proovisime järgi. Suitsusele mekile lisatud vürtsid ja mesi teevad grillribid kergelt magusaks ning annavad mõnusa viimase lihvi. Nõrganärvilisi peame siiski hoiatama: tegu on tõeliselt vürtsika maitseelamusega! Hea uudis on aga see, et vürtsid teevad liha seedimise oluliselt kergemaks.
Grillribide tasakaalustamiseks ning vürtsikuse leevendamiseks tegime roa kõrvale värske ja mahlase maasika-mozzarella salati. Imelihtsalt ja kiirelt valmiv salat pakub huvi ka pere pisematele – värsked maasikad ja šokolaadi meenutav balsamico annavad roale tõeliselt kuningliku krooni.
Vaata retsepti http://goo.gl/RW0BCT!