Kalamari snäkina: imemaitsev kurgirull forellimarjaga

Kalamari snäkina: imemaitsev kurgirull forellimarjaga

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 20 min

Pühadeaeg on täies hoos ning ettekäändeid oma külalisi millegi uue, põneva ja kindlasti väga maitsvaga üllatada on hulgi. Ka meie tahame aastavahetuse peoks valmis olla ning katsetame erinevat põnevate suupistetega, et õigel päeval kindlad olla, mis pere, külaliste ja loomulikult ka meie endi jaoks parim on.

Tegime proovi ja leiutasime uusi retepte oma suurele lemmikule – kalale ning jagame ka teiega nii täna kui ka järgnevatel päevadel erinevaid nippe, kuidas kalast uskumatult isuäratavaid ja maitsvaid suupisteid teha.

Täna tegime alustuseks proovi forellimarjaga. Kalatootja M.V.Wool pakkub Mati Kalapoes suurt valikut erinevaid marjasid – teiste seas on valikus lõhemari, forellimari ning siiamari. Meie valisime esimese retsepti jaoks forellimarja. M.V.Wool ütleb ise, et marja soolamisel on nende eesmärgiks leida optimaalne tasakaal toote laitmatu maitse ja lisatud konservantide vahel ning tuleb tunnistada, et soolatud marja hõrk maitse on tõepoolest suurepäraselt esile toodud.

Suupiste aluseks on värske kurgi viil, mille peale panime soola ja pipraga maitsestatud toorjuustu ning keerasime kurgi koos juustuga rulli. Kõige peale lisasime rammuse koguse imemaitsvat forellimarja ning kaunistasime tilliga.

Kalamari Retseptisahtel

Koostisained

  • MVWooli forellimari
  • 400g toorjuustu
  • 1 kurk
  • Soola
  • Pipart
  • Till

Valmistamisõpetus

  1. Maitsesta 400g toorjuustu soola ja pipraga.
  2. Lõika kurgist õhukesed viilud.
  3. Pane kurgi viilule natukene toorjuustu ja keera rulli.
  4. Rullile tõsta peale MVWooli forellimarja.
  5. Kaunista maitsev suupiste tilliga.
Kalamari Retseptisahtel
 
 

Gallup

Lumi teeb rõõmu?