Kukeseenekaste värske kartuli ja Juustupoisiga

Kukeseenekaste värske kartuli ja Juustupoisiga

Hilissuve kõige populaarsem toit eestlaste laual on ilmselt kukeseenekaste koos värske kartuliga. Nii see vähemalt meie peres on! Kuigi kukeseened ise on äärmiselt maitsvad, tahaks kastme ja kartuli juurde vahel midagi toitvamat. Sel korral proovisime metsa- ja põlluandide kõrvale kiirelt ja lihtsalt valmivat Kikase Juustupoissi.

Oleme senini kuulnud Kikase Juustupoisi kohta väga palju kiidusõnu, mistõttu otsustasime selle seekord ka ise ära proovida. Tuleb tunnistada, et ka meie ei pidanud pettuma! Kanalihast valmistatud Juustupoiss maitseb tõepoolest koduselt ning sobib värskete seente ja kartulite juurde valatult.

 

 

Kõige suurem eelis on Juustupoisi juures lihtsus ning lühike aeg, mis selle serveerimiseks kulub. Ka värsked kartulid ning kukeseened ei vaja valmimiseks tülikat tunnikest – seega valmib hõrk ja toitev roog perele justkui linnulennul.

Loe retsepti SIIT!

 

 

Gallup

Lumi teeb rõõmu?