Mahlased ja imemaitsvad pannkoogid

Mahlased ja imemaitsvad pannkoogid

Öeldakse, et pühapäev on pannkoogipäev. Meie jaoks on laupäev ja reede ja üldse iga päev pannkoogipäev, sest me lihtsalt armastame imehäid pannukaid. Pannkooke on võimalik teha 100 erineval moel – õhukesed või paksemad, väikesed või suured, täidisega või ilma, lisanditega või klaasikalised.

Seekord oleme välja valinud meie lemmiku – banaanipannkoogid. Need on ideaalsed puhkepäevadeks, mil on hommikuti rohkem aega maitsvat toitu ning toredaid hetki nautida.

Sellise ägeda kandiku, millega saab hommikusöögi kallimale voodisse viia, leidsime Koduekstrast.

 

Banaanipannkoogid

Kogus: neljale

Valmistamisaeg: 10 min
Küpsetamisaeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 30 min

Koostisained
  • 1 suur küpse banaan
  • 2 muna
  • 400 ml hapupiima, petti või keefirit
  • 300 g nisujahu (soovi korral speltajahuga pooleks)
  • 1tl soodat
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • 2 spl rafineerimata suhkrut
  • pool tl soola
Valmistamisõpetus
  1. Vispelda munad ja hapupiim.
  2. Sega kokku kuivained.
  3. Lisa kuivained muna ja hapupiima segusse. Sega omavahel ja hakka vähehaaval vispeldades muna segusse segama.
  4. Kui kogu segu on ühtlane, lisa kergelt segades lahtilõigatud banaan.

 

Vaata rohkem lihtsaid retsepte www.retseptisahtel.ee

 

Gallup

Lumi teeb rõõmu?