Pannkoogid kalamarjaga

Pannkoogid kalamarjaga

Pannkoogid sobivad absoluutselt igasse päeva. Enamat seletust ei olegi vaja. Seekordne retsept on meile omaselt ääretult lihtne ning oma soovide kohaselt muudetav – see kombineerib hõrgu kalamarja soolasuse, kohupiimapannkoogi hella ja mitmekülgse baasmaitse, ning hapukoore-murulaugu-sibula kastme, mis toob koostisosad kaunilt kokku ja lisab erksa maitsepoole.

Retseptisahtel kasutas oma retseptis M.V.Wooli forellimarja, mille tekstuur ja rikkalik maitse pakuvad head kontrasti teistele koostisosadele, ja Mamma kohupiima pannkooke, mis lisaks hellale maitsele sobituvad ka magusate roogade valmistamiseks (kohupiim on nimelt taina sisse küpsetatud).

Kindlasti eksperimenteerige koguste ja maitsetasakaaluga vastavalt sisetundele; lõppude lõpuks on toit – ning eriti pannkoogid – siiski selleks, et igaüks seda omal viisil naudiks!

Vaata retsepti lähemalt SIIT!

Gallup

Lumi teeb rõõmu?