Pannkoogid vahtrasiirupi ja peekoniga

Pannkoogid vahtrasiirupi ja peekoniga

Pannkoogid on meie jaoks pühapäeva hommiku kohustuslik osa. Kuna aga vanaema maasikamoosi varud hakkavad otsa korrale saama, siis jagame teile midagi soolast ja magusat korraga. Soovitame teil homme proovida supermaitsvaid peekoni-vahtrasiirupi pannkooke. Alguses võib küll tunduda, et maitsed ei sobi kohe üldse kokku, aga kinnitame teile, et maitse on meeliülendav ning fenomenaalne.

Kuna pannkookide ettevalmistamiseks läheb alati palju aega ning taigen võib tulla iga kord erinev, siis valisime seekord Mamma Kodused pannkoogid, mille kerge vanilline maitse annab peekonile ja vahtrasiirupile täiesti uue tähenduse!

Uue maitseelamuse saamiseks pole vaja teha muud, kui praadida laiad peekoniribad enda krõbeduse soovini. Samal ajal saab hakata soojendama Mamma pannkooke – seda saab teha nii panni peal kui ka mikrolaineahjus. Serveerimiseks pange pannkoogid kuhja, lisage peekon ning valage kõige peale vahtrasiirupit. Bon appetit!

 


Valmistamisaeg 5 min
Küpsetamisaeg 10 min
Kokku kuluv aeg 15 min
Koostisained
  1. Mamma Kodused pannkoogid
  2. Või
  3. Vahtrasiirup
  4. Peekon
Valmistamisõpetus
  1. Prae pannil peekon mõnusalt krõbedaks.
  2. Pruunista pannil pannkoogid.
  3. Serveeri pannkoogid ja lisa kõrvale peekon.
  4. Vala pannkookidele vahtrasiirup ja aseta pannkookide või.

Gallup

Lumi teeb rõõmu?