Šašlõkileib avokaado-mozzarella salatiga

Šašlõkileib avokaado-mozzarella salatiga

Võileib kaunistab tihtipeale meie hommikusöögilauda, sest see valmib kiirelt ning annab piisavalt energiat päeva järgmise eineni. Mõistes pisut eestlaste söömisharjumusi, võib kõlada küll kummaliselt, ent võileib sobib tegelikult suurepäraselt ka üheks lõuna- või õhtusöögi osaks. Täna tutvustamegi teile ühte retsepti, mille staariks on just võileib, õigemini Šašlõkileib, ise!

Võileib on küll ütlemata lihtne ning kiirelt valmiv amps, ent sealjuures on veel tähtis ka see, et ta annaks sööjale piisavalt vajalikku energiat. Tavapäraste vorsti-juustu-saiade asemel on Mamma leidnud isuäratava lahenduse neile, kel hommikusöök kodus söömata jäänud: Šašlõkileiva. Mahlane tomati, sealiha ja rukkileivaga võileib on parajalt suur ning täidab kõhu ka kõige suuremal mehepojal. Šašlõkileiva saab haarata kaasa pea igast poest ning seda pole vaja isegi soojaks lasta – maitseb külmaltki hää!

Kui haarata Šašlõkileib lõuna- või õhtusöögiks, siis soovitame selle juurde üht tasakaalustavat värsket salatit, mis rukkileiva ja sealiha kõrvale justkui rusikas silmaauku mahub. Just Šašlõkileiva ja salati kooskõla teeb ühest lihtsast võileivast kõhtutäitva õhtusöögi!

Loe täpsemat retsepti Retseptisahtli leheküljelt SIIT!

Gallup

Lumi teeb rõõmu?