Smuutid ja püreesupid vaid mõne minutiga!

Smuutid ja püreesupid vaid mõne minutiga!

Hea toidu aluseks on tihti head töövahendid. Besee tegemisel sõltub näiteks väga suur osa sellest, kui hästi on munavalge klopitud. Kasuliku abimehega saab selle töö palju lihtsamaks muuta.

54417063.solac-ba-5626Meie katsetasime mitme erineva roa tegemiseks saumikseri komplekti lisadega Solac BA5626, mida müüakse Koduekstra kauplustes. 

Komplekti tehnilised andmed:

  • võimsus 600W
  • nuimikser toiduainete purustamiseks
  • roostevabaterasest otsik terasest lõiketeraga
  • lisad: anum 0,8 l, kaanega purustusanum purustusteraga, vispel vahustamiseks
  • reguleeritav kiirus 

Selline mõnus kompaktne saumikseri komplekt asendab väiksemas majapidamises suurepäraselt kogukat köögikombaini. Sellega saab teha salateid, smuutisid, püreesid, suppe, vahustada, peenestada ja palju muud. 

Meile meeldib see komplekt tohutult veel seetõttu, et sel on kiirust reguleeriv nupuke, mis on osade toitude valmistamisel lausa eluliselt oluline. Seda on hea kasutada magustoitude tegemiseks, kus on väga oluline vahustamine, näiteks meie jäätisemütsikese, mille kate koosnes munavalge vahust. 

IMG_6396_saumikser_P

 

Kui tavaliselt tehakse smuutisi suuremas anumas, mis on pealt lahtine või blenderis, siis tegelikult saab selleks kasutada ideaalselt ka väikest purustusanumat. Ühe hommikuse smuuti me just nõnda tegimegi. Suuremas koguses tugevat massi on võib-olla nõnda isegi mugavam püreestada, sest banaan ja mango võivad nuimiksri alla kinni jääda ja segusse tropi tekitada. Püreestamine võtab siis lihtsalt veidi kauem aega. Samas saab väga lihtsalt nuimiksriga selles 0,8 liitrises anumas omale mõne kokteili või smuuti kokku segada.

Nuimiksrit ja purustusanumat saab edukalt kasutada ka püreesuppide ja püreetoitude tegemiseks. Olgu selleks siis suuremad juurikatükid nagu meiekõrvitsasupis või väiksemad herned nagu hernetambis. Täiesti vaba valik, kas kasutada selleks purustusnõud või 0,8 l anumat ja nuimiksrit. Lõpuks sõltub see igaühe enda eelistusest, et kumb mugavam on. ui tavaliselt tehakse smuutisi suuremas anumas, mis on pealt lahtine või blenderis, siis tegelikult saab selleks kasutada ideaalselt ka väikest purustusanumat. Ühe hommikuse smuuti me just nõnda tegimegi. Suuremas koguses tugevat massi on võib-olla nõnda isegi mugavam püreestada, sest banaan ja mango võivad nuimiksri alla kinni jääda ja segusse tropi tekitada. Püreestamine võtab siis lihtsalt veidi kauem aega. Samas saab väga lihtsalt nuimiksriga selles 0,8 liitrises anumas omale mõne kokteili või smuuti kokku segada.

Meie jäime Solac BA5626 komplektiga aga väga rahule. Kuna kõik retseptid õnnestusid, siis kiidame selle toote heaks. 

Gallup

Lumi teeb rõõmu?