Valmista grillil maitsev juustuburger!

Valmista grillil maitsev juustuburger!

Mahlane ja krõbe juustuburger on hea vaheldus traditsioonilisele šašlõkile või rasvasele lihakäntsakale. Juustuburgeid on lihtne valmistada ning nende valmimiseks kulub ainult mõni minut. Burgerisse saab juustu valida vastavalt maitsele: mahe ja kergesti sulav Saare juust; meeldivald magus ja pähkline Saarema Edam juust; väherasvane Saare light juust või mõnusalt suitsune Kadaka juust

Juustuburgerite valmistamisel tuleks kõrva taha panna ka mõned kasulikud nipid:

• Väldi süütevedeliku kasutamist, see võib lihale lisada ebemeeldiva maitse.

• Sütega grillides jälgi, et kotletid küpseksid ühtlaselt.

• Grilli kotlette mõlemast küljest 4-5 minutit.

• Väldi liigset kotlettide keeramist – mida rohkem sa liha liigutad, seda kuivem ta jääb.

• 1-2 minutit enne valmimist lisa kotlettide peale juustuviilud.

• Ära liha üleküpseta!

Gallup

Lumi teeb rõõmu?