Wrap kerge Kreeka jogurti ja grill-lihaga

Wrap kerge Kreeka jogurti ja grill-lihaga

Millest ei saa suvel kunagi küllalt? Grillimisest! Selleks aga, et suvised koosviibimised süte ääres liialt üksluiseks ei muutuks, proovime vahelduseks liha juurde lisada midagi, mis on põhitoiduks paljudes maailma eripaikades. Tänase päeva staariks on lameleiva perekonda kuuluv täistera tortilla!

Hiinas, Mehhikos, Indias, Kreekas, Türgis, Itaalias, Norras ja veel mujalgi on jahust ja veest küpsetatud leib igapäevane ja lausa traditsiooniline. Ka meie oma Eesti ettevõte, LameLeib OÜ, on rikastanud meie toiduvalikut ehtsa, puhta ja koduse leivaga. Kuigi tegu pole ehk meie mõistes klassikalise leivaga, on sellel siiski omad kindlad eelised. LameLeiva tooted on õhukesed ja kergesti töödeldatavad, mistõttu saab nendest valmistada pea kõike, mida hing ihkab. Hea uudis on ka see, et need on säilitus- ja muude ebatervislike lisaainete vabad.

 

 

Seekord otsustasime meie valmistada ühe mõnusalt toitva kreekajogurtise wrapi LameLeiva täistera tortillaga. Mahlane ja värsketest toorainetest tulvil kõhutäis valmib lihtsalt ja sellega saab hakkama igaüks. Praegusel ajal on eriti hea veel see, et paljud täidise koostisosad tulevad otse koduaia peenralt. Muide, wrapi võib valmistada ette ka järgmiseks päevaks, et see siis näiteks kontorisse kaasa võtta. Meie soovitame seda süüa aga soojalt – otse grillilt tulnud wrap maitseb lausa taevalikult!

Loe retsepti Retseptisahtli blogist.


 

Gallup

Lumi teeb rõõmu?