Külmsuitsutatud lõherulli suupisted toorjuustuga

Külmsuitsutatud lõherulli suupisted toorjuustuga

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 20 min

Tervislike ja värskete maitsetega kostitame teid ka täna. Nagu meie eelnevas snäkiteemalises postituses kirjutasime, on huvitavad snäkid ja suupisted aastavahetuse pidulaua jaoks nagu loodud.

Tänane snäkisoovitus tuleb suitsukala valdkonnast ning meie valisime oma lauale külmsuitsutatud lõheM.V.Wool kalatootja valikust leiab külmsuitsutatud kalu mitmesuguseid, alustades forellist ja lõpetades tuuraga.

Külmsuitsukala iseloomustab M.V.Wooli sõnul kuldne värvus ja tihedam konsistents. Nagu kuumsuitsutatud kala puhul, nii ka külmsuitsutatud kala puhul kasutab M.V.Wool kala suitsutamisel tootele parima kvaliteedi tagamiseks pöögipuru. Toodang valmib täisautomaatsetes suitsutusahjudes.

Suupiste valmistamist alustasime aga kala asemel toorjuustu maitsestamisest soola ja pipraga. Selle asemel võib vabalt kasutada ka mädarõigast. Kõrvle soovitame panna värske kurgi viilu ning keerata juustusegu ning kurgiviil siis külmsuitsulõhe sisse rulli.

Suupisted Retseptisahtel

Koostisained

  • MVWooli külmsuitsulõhe
  • 400g toorjuustu
  • 1 kurk
  • Sool
  • Pipar

Valmistamisõpetus

  1. Maitsesta 400g toorjuustu soola ja pipraga.
  2. Lõika õhem kurgiviil.
  3. Keera toorjuust ja kurgiviil külmsuitsulõhe sisse rulli.
Suupisted Retseptisahtel
 
 

Gallup

Lumi teeb rõõmu?