Vokiroog köögiviljade ja kanaga aasiapärases kastmes
Suvi on küll vaikselt läbi saamas, kuid kuumus püsib. Toome teieni vürtsika ja mõnusa vokiroa, mis meenutab oma olemuselt Kaug-Ida tänavatoitu. Seda on lihtne valmistada, valmib kiirelt ning maitseb meeliülendavalt hästi.
Vokiroog on miski, mis võib uut kokkajat alguses hirmutada, kuid on tegelikult kokakunsti üks lihtsamaid roogasid. See kujutab endast natuke liha, natuke nuudleid ning natuke maitseaineid. Ei saa me ka läbi köögiviljadeta, milleks on meil seekord valitud Härmavilja Wokisegu. Kõige parem osa on see, et te ei pea kulutama kümneid minuteid ettevalmistusele. Tean, et minu jaoks on köögiviljade hakkimine kõige nüristavam osa. Härmavili on valinud välja kõik vajaliku parima maitse saavutamiseks. Otsige vaid pann välja ning hakake meisterdama.
- Wokisegu (pool pakki)
- Kana (1 suurem rinnatükk)
- Õli
- Kanapuljong (väike kulbitäis)
- Umbes 50g Hiina nuudleid
- 1 küüslauguküüs
- Sool
- Pipar
- Spl soja
- 1 tl sidrunheina pastat
- Tšilli
- Pruunista kana pannil ning maitsesta soola ja pipraga.
- Lisa kanale Härmavilja Wokisegu ning sega.
- Vala juurde puljong ning nuudlid. Kui oled nuudlid lisanud, siis tuleb lasta 5-7 minutit haududa, kuni nuudlid on valmis. Sega uuesti.
- Lisa küüslauk, sidrunheina pasta, soja kaste ning üllatus, üllatus, sega.
Bon appetit!